Youth for Christ Kampen

"Ruimte voor Jongeren"

Youth Omega - de cursus


Wil jij dieper in je geloof duiken samen met andere leeftijdsgenoten?

Wil je meer ontdekken, vragen stellen en antwoorden vinden binnen je eigen geloof, het geloof van de ander en bij God? Dán is Youth Omega iets voor jou!

Wat is Youth Omega? 
De Youth Om
ega zijn avonden die gehouden worden in Jongerencentrum De Mix, van Youth for Christ. Het is een vervolg voor de jongeren die een stukje van God gevonden hebben bij de Youth Bèta en de Youth Bèta al meerdere seizoenen hebben gevolgd en nu graag willen doorstromen en op zoek zijn naar nog meer van Zijn liefde. Je bent ook welkom als je al wat ouder bent (17+) en meer met je geloof bezig wilt zijn. Het is dus een verdieping op de Youth Bèta, het is niet passief, het is ook zelf je handen uit de mouwen steken. Een gezellige groep jongeren met veel inspiratie en opbouw, veel tijd voor vragen, zoektochten en goede gesprekken. Samen eten en een plekje voor je eigen ideeën en eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd. Kom en groei verder in je relatie met God! Tijdens tien avonden en een weekend ben je met een groep jongeren hiermee bezig.

Daarom willen we vanaf donderdag 23 januari 2020 starten met deze nieuwe groep, de Youth Omega.


Hoe werkt de Youth Omega cursus?
In het kort ziet het er ongeveer zo uit; elke donderdagavond komen we als groep bij elkaar. De inloop is vanaf 18.30 uur.

Iedere avond een nieuw onderwerp, misschien wel door jou opgegeven J, een korte, interactieve verdieping door een van de planningsleden (soort leiding), een interactieve presentatie (PowerPoint of Prezi) met filmpjes, bijbelteksten, opdrachten, vragen, discussies. Aansluitend gaan we uit elkaar in kleine groepjes om verder te praten en onderzoeken. Wat heb je zelf met het onderwerp? Hoe denk je erover? Wat moet je ermee? Vragen stellen, delen, luisteren, opzoeken, van alles is possible.
De onderwerpen waar we met elkaar over gaan praten, worden deels door jou, en waar jij mee bezig bent, ingevuld. Halverwege gaan we ook nog een weekendje weg en dat doen we samen met de Youth Bèta.

Don't miss it!


Programma
18.30 Gezamenlijke maaltijd

19.45 Koffie, thee, fris, smikkels 
20.00 Worship & Muziek
20.15 Praatje
20.45 Gespreksgroepen

 

Wie zijn er welkom?

Alle jongeren tussen ± 17 en 22 jaar die nieuwe vrienden willen maken, samen een gezellige tijd willen hebben en meer willen leren en delen over hun christelijk geloof. Het is handig als je eerst de Youth Beta hebt gedaan, maar we willen dit niet verplicht stellen. (Stel je voor dat je net verhuisd bent naar Kampen of ons nu pas tegenkomt…)
Wat kost Youth Omega?
Per avond inclusief maaltijd € 2,50

Weekend: ± € 25,-


Contactpersoon: Rachel Onstwedder

youthomega@yfckampen.nl